Ons verhaal

Spring boven jouw concurrenten uit met een frisse, unieke & professionele uitstraling.

Val op tussen jouw concurrenten! Bijvoorbeeld met een unieke website en promotiemateriaal in uw huisstijl die óók het aanzien van jouw bedrijf vergroten. In welke vakgebied je ook actief bent, wij bieden altijd een perfect passende oplossing. Maak van de eerste indruk een onvergetelijke, en wellicht wel de eerste stap tot een langdurige samenwerking.

De mogelijkheden zijn groots.

Ieder bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Wij luisteren graag naar het verhaal van jouw bedrijf! Wij laten ons inspireren en op basis van jouw verhaal werken wij dit uit tot een digitaal concept. Ons team van professionals werkt het door jouw vertelde verhaal uit tot een uniek en strak ontwerp.

Onze werkwijze, hou het simpel.

1. Dit punt draait om jou, wij horen graag jouw verhaal!

Vul online het formulier in van de dienst waar jij graag gebruik van zou willen maken. De informatie die jij invult nemen wij door. Vervolgens bellen we je nog een keer na om de details te bespreken.

2. Dit is aan ons, wij werken een offerte en een plan op maat uit. Kosteloos!

Als we de informatie verzameld hebben werken wij een offerte op maat uit. Geheel kosteloos! Wij zetten sturen de offerte per mail uit en bellen jou binnen 5 werkdagen even na om de offerte door te nemen. Mocht jij wijzigingen willen kunnen we die direct doorvoeren. Indien alles in orde is kunnen we door naar de volgende stap. Lijkt het je toch niks? Dan scheiden hier onze wegen..

3. Design, wij werken een design uit en leggen dit aan jou voor.

Bij goedkeuring van de offerte werken wij een concept ontwerp uit. Dit leggen we aan jou voor.

4. Overleg, wat zie jij graag anders?

We overleggen gezamenlijk met jou wat er wel of niet anders moet. Als we de puntjes op de i hebben gezet kunnen we door naar de volgende stap. De lancering of ontwikkeling van het product.

5. Lancering, ons strijdplan gaat live!

Wij hebben overlegd en het grootste werk is verricht. Het product ligt klaar. We presenteren dit aan jou en zorgen dat het binnen 5 werkdagen op jouw deurmat ligt. Mocht je een website hebben aangeschaft, zorgen wij (indien we de hosting gegevens hebben) dat de website ook binnen 5 werkdagen online staat.