Webshops vanaf €689,99

Selecteer welk pakket qua budget en functies het meest in aanmerking komt voor jouw bedrijf, klik op verder en vraag gratis een offerte op.

Starter

Vanaf €689,99

Jouw bedrijf gaat digitaal! Je wilt uitbreiden met een webshop. Wel is belangrijk dat zo’n webshop gebruiksvriendelijk is, mocht de klant ook maar iets verhinderd worden tijdens het bestellen… Ja dan klikken ze vaak weg en gaan ze naar de concurrent. Wij zorgen er voor dat alles soepel verloopt en zetten een professionele webshop op! Dit pakket is goed voor een webshop met rond de 50-60 producten.

Basis

Vanaf €1389,99

Met dit pakket wil je het wat groters aanpakken. Verschillende categorieën en je gaat richting de 100+ producten. Je wilt kortingscodes kunnen toevoegen en het moet allemaal net wat preciezer.

Plus

Vanaf €2389,99

Je gaat all-in en je webshop gaat echt honderden verschillende producten. Daarnaast wil je niet alleen een webshop met producten. Je wilt een merk opbouwen en alle informatie geven die nodig is. Naast jouw webshop komt er dus ook een complete website over jouw bedrijf omheen gebouwd. Ideaal voor een groot e-commerce bedrijf!

Spring boven jouw concurrenten uit met een frisse, unieke & professionele uitstraling.

Val op tussen jouw concurrenten! Bijvoorbeeld met een unieke website en promotiemateriaal in uw huisstijl die óók het aanzien van jouw bedrijf vergroten. In welke vakgebied je ook actief bent, wij bieden altijd een perfect passende oplossing. Maak van de eerste indruk een onvergetelijke, en wellicht wel de eerste stap tot een langdurige samenwerking.

De mogelijkheden zijn groots.

Ieder bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Wij luisteren graag naar het verhaal van jouw bedrijf! Wij laten ons inspireren en op basis van jouw verhaal werken wij dit uit tot een digitaal concept. Ons team van professionals werkt het door jouw vertelde verhaal uit tot een uniek en strak ontwerp.

Veelgestelde vragen

1. Hoe werkt het?

Om te beginnen vul je het formulier in. Met de informatie die wij hebben gekregen bellen wij jou nog een keer na om de details te bespreken. Met dit verhaal werken wij een strijdplan uit voor een campagne. Daarnaast stellen wij ook een offerte op met een prijsoverzicht. Dit zetten we op de mail. We bellen je na enkele dagen nog een keer na om de offerte gezamenlijk door te nemen. Als het je toch niks lijkt, scheiden onze wegen.

2. Wat zijn de kosten?

Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal, dus ook heeft elk bedrijf zijn eigen unieke stijl nodig. We werken per bedrijf dus een aparte offerte aan en tonen onze werkzaamheden met tarieven. Zo heb jij een logisch overzicht van de werkzaamheden die wij verrichten en wat hier de kosten voor zijn. Voor websites hebben we online al wat richtprijzen gegeven.

3. Kost het geld om een offerte aan te vragen?

Nee! Wij geven de klant graag duidelijkheid over de werkzaamheden die wij kunnen bieden. Dit doen wij op eigen kosten en het kost jou dus niks!

4. Hoe lang duurt het voordat mijn product aangeleverd wordt of live komt?

Dit is heel verschillend, als jij spoed hebt bij je aanvraag kun je dit aangeven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en stellen zo snel mogelijk de offerte op om aan de opdracht te beginnen. In alle offertes komen ook planningen te staan zodat je precies weet wanneer wat gebeurd. Als een opdracht echt haast heeft raden we je aan om direct contact op te nemen via ons telefoonnummer.

5. Zijn er extra kosten aan verbonden?

Nee, transparantie vinden wij belangrijk. Daarom zijn de kosten die in de offerte staan ook echt de kosten die je afdraagt voor de werkzaamheden die genoteerd zijn. Wil je later toch nog wat toevoegen aan de website kan dit in overleg gebeuren, als dit te veel tijd kost moeten wij hier wel extra kosten in rekening voor brengen. Dit doen we enkel in overleg met jou!

6. Ik weet totaal niet hoe een CMS systeem werkt, wat nu?

Geen probleem! Voor veel is dit nieuw. Daarom leveren wij gratis een ‘administratie-boek’ aan. Hier staan alle instructies die jij nodig hebt om jouw website bij te houden in. Mocht je er niet uit komen staan wij altijd klaar om jou te helpen!

7. Ik heb nog geen hosting of domeinnaam, wat nu?

Ook dit is geen probleem! Geef dit aan bij het aanvragen van je offerte en we maken een mooie combideal. Wij regelen de complete hosting en domeinnaam EN jouw website voor een mooie prijs.

8. Ik weet niet welk pakket het beste bij mijn bedrijf past, wat nu?

Dat weten wij zo snel ook nog niet! Vraag een offerte aan voor wat jij denkt dat de beste optie is voor jouw bedrijf. Onze experts merken snel genoeg in welke prijsklasse jouw toekomstige website hoort en geven hier dan ook eerlijk antwoord op. Dit doen we door middel van een offerte op maat waar een duidelijk overzicht komt van onze werkzaamheden en de kosten daarvan.

Zij waren erg te spreken over onze diensten!

Jeffrey werkt snel. Pakt dingen goed op en is creatief. Hij heeft ons geholpen om flinke slagen te maken met al onze uitingen. Zowel offline als online. Hij heeft met zijn werk de uitstraling van ons bedrijf verder weten te professionaliseren. En dat is best knap voor zo’n jonge knul!

Zoofy

Het is erg prettig samenwerken met Jeffrey. Hij is een luisterend oor en denkt goed mee. Na ons eerste gesprek kwam hij dezelfde  week al met een concept voorstel. Ik was verkocht en we hebben het direct doorgevoerd!

Tijs de Koning

Wat een fanatische nieuwe website. Een pluim voor Jeffrey! De valleiparels zijn weer helemaal up to date.

Valleiparels